Založ si blog

Slováci nie sú pokusné myši! Alebo áno, pán Matovič?

Je čas vážne uvažovať o občianskej neposlušnosti, pretože Slovensko sa stáva obeťou človeka, ktorého správanie sa začína vymykať spod kontroly. Tento človek uveril sám sebe, že chce národu dobre a považuje sa za jeho záchrancu. Tento človek nadobudol presvedčenie, že jedine on vie, ako najlepšie zvládnuť epidémiu, a preto má právo používať aj donucovacie prostriedky na to, aby dosiahol svojho. V presvedčení, že účel svätí prostriedky, šliape po dôstojnosti vlastného národa spôsobom, aký nemá v celom civilizovanom svete obdobu. Takto sa voči vlastným ľuďom počas epidémie nedovážil zachovať nikto na svete. Prostriedkami, hodnými diktátora, sa pán Matovič usiluje stať svetovým lídrom boja proti pandémii, ale popri tom nezabúda ani na vrecká svojich priateľov, ani na svoje vlastné.

Tento článok vznikol preto, aby sa konečne slovenský národ spamätal a nenechal sa už viac ponižovať človekom, zaslepeným vlastným velikášstvom a jeho suitou. Poďme teda k jednotlivým bodom a pozrime sa najskôr na celoplošné testovanie.

Čosi podobného v takomto rozsahu neurobil nikto na celom svete. Nikoho iného to nenapadlo, len Matoviča na Slovensku! Ak sa na to ja osobne pozerám z pozície zdravého sedliackeho rozumu, nechce sa mi jednoducho uveriť, že by bol pán Matovič múdrejší, ako všetci ostatní. Jednoducho sa mi to nezdá a moje tušenie, že je za tým niečo iného, sa potvrdilo!

Prvým výstražným momentom bola skutočnosť, ako vehementne sa pán Matovič pustil do presadzovania celoplošného testovania. Ignoroval všetky pripomienky odbornej lekárskej verejnosti. Lekárska komora ustavične vyzývala premiéra na na odbornú diskusiu skôr, ako sa do takéhoto niečoho pustí, ale jej apely a výzvy neboli vypočuté.

Na znak nesúhlasu s postupom vlády vrátila primárka transplantačnej jednotky Národného ústavu detských chorôb v Bratislave, Júlia Horáková, štátne vyznamenanie Pribinov kríž II. triedy naspäť do rúk prezidentky. Pani Horáková svoj krok zdôvodnila tým, že sa jej hlboko dotkli neodborné vyhlásenia, manipulácia s faktami a nerešpektovanie výhrad odborníkov zo strany vlády. Boj s pandémiu sa podľa nej stal politickým bojom, založeným na populizme, klamstve a polopravdách.

Každý lekár študuje svoj odbor šesť rokov a potom študuje ešte ďalšie roky, aby si urobil všetky atestácie. Pán Matovič neštudoval medicínu šesť rokov, svoju vlastnú diplomovú prácu opísal, ale aj napriek tomu sa spolu so svojimi kumpánmi považuje za múdrejšieho, ako je celá Lekárska komora. Takže nie len že je múdrejší ako všetci ostatní na svete, ktorí k celoplošnému testovaniu takého rozsahu ako na Slovensku nepristúpili, ale je zároveň múdrejší, ako celý lekársky stav.

Pán Matovič, ignorujúci všetko a všetkých, nahnal národ ako stádo do celoplošného testovania. A nahnal ho do toho pod bezprecedentným nátlakom a pod hrozbami sankcií. Tí, čo ho poslúchli boli tí zodpovední a poslušní, a tí čo ho neposlúchli, boli tí ostatní. Poslušní boli odmenení modrým certifikátom, za ktorý dostali trochu viac slobody a ostatní boli zavretí do karantény.

To, čo je na celej veci absolútne odpudzujúce, sú praktiky hodné fašistického diktátora, rozdeľúce národ na dve skupiny, pričom jednej skupine zostávajú práva, i keď oklieštené, a druhej skupine sú práva popreté. Týmto spôsobom došlo k hrubému pošliapaniu dôstojnosti národa, na základe presvedčenia pána Matoviča, že účel svätí prostriedky. Že ak je účel správny, je možné použiť akékoľvek prostriedky.

Takéto jednanie je však odporné! Prepáčte mi za výraz, ale takto „sedlácky“ sa nezachoval v boji proti pandémii voči vlastnému národu nikto na svete. Zachoval sa tak len pán Matovič na Slovensku. Ukážkovým príkladom je Rakúsko, ktoré sa rozhodlo pre celoplošné testovanie po vzore Slovenska, ale samozrejme trochu inak. Na striktne dobrovoľnej báze a nie tak „sedlácky“ a nátlakovo, ako na Slovensku, pretože predsa len v rakúskej politickej reprezentácii vládne určitá úcta voči vlastnému národu.

Ale pán Matovič ako keby sa odtrhol z reťaze. Nakupuje ďalšie milióny testov a plánuje ďalšie kolá celoplošného testovania.

Čo je ale veľa, to je už veľa! A preto Profesné združenie lekárov podalo v súvislosti s postupom vlády pri celoplošnom testovaní oznámenie na prokuratúru SR o trestnom čine za celý celý rad závažných prešľapov, ktoré sú v dokumente presne vymenované.

Prečo o tomto trestnom oznámení naše médiá mlčia? Pretože sa úmyselne snažia kriviť verejnú mienku a chrániť túto vládu. A tiež preto, že v závere trestného oznámenia sa uvádzajú neuveriteľné skutočnosti. Únia špecialistov otvorene hovorí, že môže isť o podporovaný medzinárodný výskum na občanoch Slovenskej republiky. Že výskum zjavne finančne podporuje WHO spoločne s Billlom a Melindou Gatesovými, a má byť realizovaný s čo najväčším počtom testov. Výskum má prebiehať počas doby 6 mesiacov a samozrejme, všetci čo mu aktívne napomáhajú, sú finančne štedro motivovaní. Navyše sa nedá vylúčiť, že na testovanie je naviazané následné očkovanie, u ktorého sa dá predpokladať ešte štedrejšia finančná motivácia všetkých jeho garantov.

Slovenská lekárska únia špecialistov (SLÚŠ) považuje za dôležité objasniť, či sa ľudia na Slovensku nestali pod tlakom ambiciózneho premiéra a jeho spolupracovníkov veľkým pokusným laboratóriom, ktoré predbehlo aj africké krajiny tretieho sveta.

V tejto súvislosti nemožno tiež nespomenúť pochybný nákup vakcín pri prvom kole celoplošného testovania. Realizovala ho malá trnavská firma, ktorá na na ňom veľmi slušne zarobila. Ak opäť zapojíme zdravý sedliacky rozum a uvedomíme si, že premiér pochádza z Trnavy, a túto lukratívnu štátnu zákazku dostala firma z Trnavy, je na prvý pohľad jasne, že tu niečo nesedí. A nesedí to aj napriek preskúmaniu mimovládnou organizáciou, ktorá potvrdila, že všetko prebehlo v poriadku. Ako však vieme, mimovládne organizácie bývajú štedro dotované bohatými zahraničnými donormi, a preto hája ich záujmy, i keď budú všemožne tvrdiť že nie. A tie isté záujmy háji a presadzuje aj premiér Matovič, i keď aj on bude tvrdiť že nie.

A tak sa nakoniec dostávame k prepojeniu na globalistickú elitu so svetovládnymi ambíciami, vyvíjajúcu snahu o absolútne ovládnutie a zotročenie ľudstva v podobe Nového svetového poriadku (NWO). A táto elita si pravdepodobne vybrala Slovákov s ich holubičou mentalitou na to, aby na pozadí koronavírusovej krízy urobila sociálne inžiniersky pokus. Pokus, zameraný na bezohľadné podrobenie národa za súčinnosti médií, spolupracujúcej vlády a silových zložiek.

Každý jednotlivec, ktorý túto otrockú a manipulatívnu poslušnosť odmietne, sa stáva nepriateľom, je zbavený občianskych práv a uvrhnutý do izolácie. Dobrí budú poslušní a zlí, čiže tí, ktorí sa nechcú podvoliť, budú eliminovaní. Globalistická elita si na vzorke päť miliónov pokusných slovenských myší vyskúšala v malom, ako to raz bude fungovať celosvetovo. Ale potom už dlhodobo! Už navždy!

Pod zámienkou záchrany pred niečím, v tomto prípade pred koronavírusom, budú ľudia zbavení väčšiny svojich práv a uvrhnutí do neslobody a otroctva. Poslušní do menšieho a neposlušní do väčšieho. A ľudia budú tomu nakoniec ešte radi, pretože pod manipulatívnym tlakom médií budú presviedčaní, že sa tak deje len pre ich dobro. A zdá sa, že premiér Slovenskej republiky na týchto nechutných veciach participuje. Možno vedome a možno nevedome. Ale skôr vedome, ako nevedome. Zachraňuje národ a pritom šliape po jeho slobode a dôstojnosti tak, ako nikto iný na svete.

Ako sa ale voči všetkým týmto obludnostiam brániť?

V prvom rade pochopením toho, čo sa to tu vlastne deje. A potom, z toho pochopenia vyrastajúcou, občianskou neposlušnosťou. Občianskou neposlušnosťou, akú pri druhom kole celoplošného testovania prejavila starostka Karlovej Vsi a pre treťom kole viacerí starostovia. Títo starostovia boli mediálne prezentovaní ako čierne ovce, ale v skutočnosti ide o prvé lastovičky, signalizujúce príchod leta. Signalizujúce nevyhnutnosť občianskeho odporu a občianskej neposlušnosti voči koronavírusovému šialenstvu, na pozadí ktorého testujú svetovládne elity za pomoci domácich kolaborantov ľudí na Slovensku ako pokusné myši. Treba vypovedať poslušnosť a vzoprieť sa proti tomu, aby sme už konečne dali najavo, že s našim národom nie je možné ďalej zametať tak, ako sa nezametá so žiadnym iným národom na celom svete.

Vzchopme sa! Vzoprime sa! Postavme sa na odpor! Odmietnime poslušnosť! Alebo nám nezostalo ani trochu odvahy? Ani trochu hrdosti a ľudskej dôstojnosti?

Je vakcinácia krádežou osobnosti? Áno!

09.08.2021

Tlak na vakcináciu je obrovský a mnohí mu podľahnú. Tí však, čo mu odolávajú, sa stávajú silnými osobnosťami, ktoré sa nepoddávajú ničomu, čo sa prieči ich vnútornému presvedčeniu. Osobnosťami, ktoré nepodliehajú nátlaku a neskláňajú svoje hlavy ani vtedy, keď mnohí okolo kľačia v prachu a s poslušnosťou otroka plnia všetky priania mocných. Žijeme vo svete [...]

Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti

17.05.2021

Aká je pravá úloha súčasných médií? Snažia sa obyvateľstvu sprostredkovať skutočnú pravdu, alebo niečo úplne iné? A ak im nejde o objektívnu pravdu, o čo im ide? Oficiálne média v dnešnom svete plnia v prvom rade objednávku mocných. Objednávku zo strany najbohatších a najmocnejších, ktorí ich vlastnia, alebo majú na ich fungovanie nejaký iný zásadný vplyv. A [...]

Vakcína je zodpovednosť! Naozaj? Aj v dobe nezodpovedných politikov?

19.04.2021

Slovenskom nedávno zarezonovala kauza podvodnej snahy o získanie vakcín Pfizer a BioNTech. Nemeckí investigatívni novinári zistili, že slovenské ministerstvo zdravotníctva sa snaží získať vakcíny navyše mimo oficiálneho systému prideľovania vakcín prostredníctvom Európskej únie. Slováci tajne rokovali so sprostredkovateľom, ktorý mal zabezpečiť vakcíny navyše, ale za [...]

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 162457x
Priemerná čítanosť článkov: 3249x

Autor blogu

Kategórie