Založ si blog

Liberálno progresívna cesta do pekiel! Národ, spamätaj sa! Nevoľ rozvrat!

V predvolebnej kampani uzavreli niektoré opozičné strany dohodu o vzájomnom neútočení, čo ale znamená, že voči ostatným mimo tohto paktu sa útočiť môže. A aj sa útočí, a to so snahou zraziť na kolená a poškodiť v očiach voličov.

Tu si je však potrebné spomenúť na známe slová: „Kto je bez viny, nech prvý hodí kameňom“, ktoré si v našom prípade môžeme vyložiť tak, že málokto v politike je úplne bez viny. Môžeme si ich vyložiť tak, že nečestnosť, podlosť, klientelizmus, seba obohacovanie a elitárstvo sú akousi prirodzenou negatívnou súčasťou ľudskej povahy, bez ohľadu na akúkoľvek politickú stranu a akýkoľvek spoločenský systém. Len skutočne silné charaktery sa tomu dokážu vyhnúť. To je jedna strana mince.

Druhou stranou mince ale je, že v každom z nás je predsa len niečo dobré, čo je schopný pozitívnym spôsobom prejavovať voči ostatným. Záleží len na tom, aký je vzájomný pomer týchto dvoch protichodných pólov našej povahy a ktorý z nich prevažuje.

A teraz sa z tohto uhla pohľadu pozrime na súčasnú koalíciu, najmä však na stranu Smer. Smer má svojich Počiatkov a iné, podobné osobnosti a kauzy, spojené s najrozličnejšími nekalými praktikami a seba obohacovaním. Práve preto strana postupne stráca svoju voličskú základňu. A aj keď v nej je mnoho elitárstva a ľudí, ktorí majú radi dostatok, blahobyt a drahé veci, predsa len ide o stranu sociálneho charakteru, ktorá sa snaží zlepšovať sociálne podmienky jednoduchých ľudí, čo deklaruje a aj reálne činí. Práve počas jej vládnutia zaznamenávame rastúcu ekonomickú prosperitu, rastúcu minimálnu mzdu, rastúce dôchodky, a mnohé iné položky, na čo nie je možné zabúdať a nevážiť si to. Takýto je rub a líc strany Smer.

A teraz sa skúsme pozrieť na opozíciu. Jej hodnotové smerovanie si môžeme ilustrovať na názoroch pána Sulíka, vyjadrených v jednom z predvolebných spotov v slovenskom rozhlase.

Pán Sulík sa okrem iného vyjadroval aj k zdravotníctvu a povedal asi toto: „V súčasnosti máme zdravotný systém, ktorý deklaruje rovnakú starostlivosť pre všetkých, i keď vieme, že za peniaze sa dá vybaviť aj nadštandard. A keďže v našej spoločnosti existujú takzvaní lepší ľudia, i ľudia jednoduchší, mala by byť aj zdravotná starostlivosť takto členená. Na jednej strane by teda mali byť zdravotné úkony, prístupné pre všetkých, a na druhej strane špeciálne zdravotné úkony a špeciálna starostlivosť pre lepších ľudí, ktorí si ju dokážu zaplatiť.“

Pre jednoduchých ľudí to bude reálne znamenať, že sa stanú ľuďmi druhej kategórie, ktorých prípadná smrť kvôli zníženému zdravotnému štandardu nie je asi pre pána Sulíka až takou stratou. Oveľa väčšou spoločenskou stratou by bola smrť nejakého aktívneho bohatého lepšieho človeka, a preto treba zdravotníctvo zreformovať do takej podoby, aby k tomu nedochádzalo. To je dojem, ktorý vo mne zanechali slová predsedu strany SaS pri jeho kategorizovaní zdravotnej starostlivosti.

Ako už bolo povedané, strana Smer má svoju elitu i svojich zlodejov, ale popri tom sa snaží hľadieť aj na záujmy a prospech jednoduchých ľudí, čo možno zovšeobecniť na všetky strany súčasnej koalície, čiže na SNS a Most-Híd. Súčasná opozícia však hovorí o elitárstve úplne otvorene a jej prioritou je hájiť predovšetkým záujmy elít. Národ a jednoduchí ľudia sú pre nich v skutočnosti len bezcenný plebs, ktorý je treba podnikateľskými a politickými elitami čo najviac vyžmýkať. Pán Sulik to povedal úplne otvorene v programe svojej strany, ako i vo svojom predvolebnom prejave v slovenskom rozhlase.

A podobná elitárska filozofia je v skutočnosti filozofiou celého ultra liberálneho krídla opozície. Strana „Za ľudí“ by sa totiž mala menovať trochu inak, aby to lepšie vyjadrovalo skutočnosť. Mala by sa volať stranou Za „lepších“ ľudí. Veď predsa ešte za čias prezidentovania pána Kisku, často prezentoval na svojich vystúpeniach v zahraničí nie veľmi úctivý pohľad na Slovenský národ, ktorého hymnu sa ani neobťažoval spievať. Pán Kiska totiž vzhliada s hlbokou úctou predovšetkým k bohatým elitárskym západným kruhom, a keby mohol, vložil by osud nehodného slovenského národa úplne do ich rúk.

Ak teda Smer popri všetkých svojich kauzách doprial aj národu, pán Kiska, popri všetkom tom, čo má on sám za ušami, by doprial hlavne bohatým svetovým elitárskym kruhom. Veď ešte stále je na Slovensku dosť toho, čím sa im je možné zavďačiť a čo je možné rozkradnúť. Inými slovami vyjadrené, skúpiť do nadnárodného vlastníctva, nech už sú to vodné zdroje, pôda, energetika a podobne, pričom národ by sa stal absolútnym žobrákom a sluhom vo vlastnej krajine.

No a čo povedať o koalícii Progresívneho Slovenska a Spolu? Čo povedať o pánovi Trubanovi a o pánovi Beblavom? To, kým v skutočnosti sú, dokonale vystihuje ich predvolebný slogan: „Poďme do nich!“

Do koho?

No predsa do tých, ktorí nie sú s nami a ktorí nezdieľajú naše názory! Súďme ich, perzekvujme ich, ekonomicky ich likvidujme, vyhadzujme ich zo zamestnaní a hádžme do nich kamene na ich zhromaždeniach, pretože nemajú ten správny, liberálny pohľad na svet.

Poďme do nich!

Do tých, ktorí sú primitívne národne orientovaní a nie svetoobčiansky kozmopolitní, ako my!

Do tých, ktorí žijú v tmárstve kresťanstva a nie v progresívno liberálnom, ateisticky konzumnom materializme!

Do tých, ktorí ľpejú na niečom už tak skostnatelom, ako je tradičná rodina, tvorená mužom a ženou!

Do tých, ktorí berú ženám slobodu v ich práve na potrat kedykoľvek počas tehotenstva!

Do všetkých tých konšpirátorov, ktorí tvrdia, že sme sorošovské deti a tak, ako kedysi hitlerjugend, iba slepo plníme jeho agendu!

Do tých, ktorí sa nechcú podvoliť západným svetovým elitám, aby tieto mohli ovládnuť a dostať do područia všetky národy sveta, a za vládcov podmanených národov ustanoviť nás, verných pätolízačov a poskokov!

Do tých, ktorí nechcú rozpredať do nadnárodných rúk vodu, pôdu a posledné zbytky toho, čo nám tu ešte zostalo!

Do tých, ktorí nechcú prijímať migrantov, pretože im nenásytní a bezohľadní západní agresori vojensky, alebo ekonomicky rozvrátili ich štáty!

Do tých, ktorí nedokážu pochopiť, že drogy môžu pozitívne stimulovať ľudskú osobnosť!

Do tých, ktorí nechcú prijať kultúrne obohatenie Európy islamom a ich mierumilovným právom šaríja!

Do tých, ktorí odmietajú liberálnymi kruhmi živenú a podporovanú, žlčovitú nenávisť proti Rusku!

Do tých, čo obhajujú národné hodnoty, národné tradície a odvolávajú sa na národných buditeľov!

Do tých, ktorí nechcú americké základne na Slovensku!

Do tých, ktorým nie je pochuti demontáž a programový rozklad súčasných sociálnych výdobytkov!

Poďme do nich!“, je heslo hodné Hitlera v jeho ťažení na východ. „Poďme do nich“, je dokonalým vyjadrením nenávisti liberálnych elít voči veľkej skupine národa, ktorá odmieta progresívne úpadkovú cestu rozkladu tradičných hodnôt našich otcov a našej spoločnosti.

Tieto kvázi progresívne, ale v skutočnosti spoločensky rozkladné a deštruktívne hodnoty, nachádzajú podporu medzi elitárskymi intelektuálmi takzvanej bratislavskej kaviarne, a tiež medzi rôznymi takzvanými osobnosťami umeleckej sféry. Tieto rozkladné idey nachádzajú sympatie u elitárskych inteligentov vo väčších i menších slovenských mestách, a títo všetci spoločne otrocky, podlízavo a pätolízačsky vzhliadajú k elitárskej západnej Európe a USA, ako ku svojmu vzoru a ku svojej modle, ktorej by radi obetovali a položili k nohám úplne všetko, čo náš národ ešte má, aby ho sofistikovaní zahraniční zlodeji, s milo demokratickým úsmevom na tvári a s ústami, plnými ľudských práv, úplne zodrali z kože a absolútne zotročili.

Takáto je teda podstata tých, čo sa dnes tak dravo derú k moci! Kvôli ich skrytému, anti národnému a anti sociálnemu postoju by si mali Slováci, kým je ešte čas uvedomiť, že všetko ostatné by bolo pre nás oveľa lepšie, než táto katastrofálna, progresívno liberálna skaza. Všetko iné bude lepšie, než vláda strán, zdieľajúcich tieto a podobné hodnoty.

Slováci zobuďte sa a spamätajte sa! Každý hlas, ktorý dáte týmto stranám je hlasom pre liberálneho diabla, ktorý svojimi nečistými pazúrmi roztrhá a morálne rozloží všetko dobré a pozitívne v našom národe, ak mu dáte k tomu príležitosť!

Je vakcinácia krádežou osobnosti? Áno!

09.08.2021

Tlak na vakcináciu je obrovský a mnohí mu podľahnú. Tí však, čo mu odolávajú, sa stávajú silnými osobnosťami, ktoré sa nepoddávajú ničomu, čo sa prieči ich vnútornému presvedčeniu. Osobnosťami, ktoré nepodliehajú nátlaku a neskláňajú svoje hlavy ani vtedy, keď mnohí okolo kľačia v prachu a s poslušnosťou otroka plnia všetky priania mocných. Žijeme vo svete [...]

Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti

17.05.2021

Aká je pravá úloha súčasných médií? Snažia sa obyvateľstvu sprostredkovať skutočnú pravdu, alebo niečo úplne iné? A ak im nejde o objektívnu pravdu, o čo im ide? Oficiálne média v dnešnom svete plnia v prvom rade objednávku mocných. Objednávku zo strany najbohatších a najmocnejších, ktorí ich vlastnia, alebo majú na ich fungovanie nejaký iný zásadný vplyv. A [...]

Vakcína je zodpovednosť! Naozaj? Aj v dobe nezodpovedných politikov?

19.04.2021

Slovenskom nedávno zarezonovala kauza podvodnej snahy o získanie vakcín Pfizer a BioNTech. Nemeckí investigatívni novinári zistili, že slovenské ministerstvo zdravotníctva sa snaží získať vakcíny navyše mimo oficiálneho systému prideľovania vakcín prostredníctvom Európskej únie. Slováci tajne rokovali so sprostredkovateľom, ktorý mal zabezpečiť vakcíny navyše, ale za [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 162831x
Priemerná čítanosť článkov: 3257x

Autor blogu

Kategórie