Založ si blog

Spamätajte sa! Schyľuje sa k oranžovej revolúcii na Slovensku! Nedajte sa slaboducho zmanipulovať!

Nedajte sa nikým a ničím vyprovokovať k akejkoľvek majdanizácii Slovenska. Dvojnásobná vražda môže byť provokačný impulz. Mohla byť vykonaná práve za týmto účelom.

Pozrite sa na PIETNU SPOMIENKU pred Úradom vlády SR 2.3.2018 (večer). Nijaký slušný človek nemôže chcieť zmenu takýmto spôsobom:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=6gv2XdTfAKA

Všimnite si a pozorujte, kto vedie a organizuje pietne zhromaždenia. V Bratislave je to Šimečka a Soltész s podporou protagonistov takzvanej „otvorenej“ Sorosovej spoločnosti a mimovládkárov takzvaného tretieho, vraj „neziskového“ sektora, plus bratislavocentristická „pseudo osvietenská pseudo intelektuálna“ a „tiež umelecká“ obec mediálnych celebrít, ktorá cez médiá a televíziu nariaďuje a diktuje ostatnému Slovensku hodnoty, ktorých sa má pridŕžať a ako sa má správať…

Ak sa Šimečka chváli, že Soros mu pomohol zvrhnúť vládu Mečiara, hrozí zvrhnutie vlády, ktorá reálne vzišla z riadnych parlamentných volieb!

Blíži sa Slovenská jar 2018? A s ňou ďalšia, tento raz „slovenská“ farebná revolúcia? Zhromaždenia, pochody, protesty organizované cez fejzbúk, riadené zo zahraničia, mainstreamové médiá v cudzom vlastníctve podnecujúce k nepokojom, podozrenie z kontaktov na mafiu, to všetko samočinne aj bez hejtovania, smeruje k rozpadu vládnej koalície.

Scenáre udalostí typu arabská jar, kyjevského Majdanu a podobných „demokratizačných revolúcií“ sú akoby kopírované a prenášané na Slovensko. Nedovoľte, aby pred pár dňami dvojnásobnou vraždou spustené procesy dostali aj u nás doma (!) túto zápornú pridanú hodnotu!

Nedovoľte rozpad vládnej koalície! Umožnite im, aby si sama upratala na svojom stole. To je jediné možné a správne riešenie situácie! Koalícia musí dovládnuť! Predčasné voľby Slovensko položia a jastrabi, neoconi, cez Brusel na Slovensko uvalia nútenú správu!

Na stole je aj tvrdá kalkulácia – predčasné voľby a ich výsledok. Pre vládnych a nevládnych politikov možno dôležitejšia, než výsledok vyšetrovania.

Mimo iného hrozí, že oligarcha Andrej Kiska bude dočasne vládnuť z pozície prezidenta ako ukrajinský Porošenko.

V Bruseli na stole čaká Dublin IV a prerozdeľovanie utečencov, proti ktorým Robert Fico má správny rezervovaný postoj, a liberáli s progresívcami tú úlohu radi prevezmú…

Položte si predsa známu otázka: „Qui bono?“ (Komu to prospieva?) Odpoveď možno nájsť na cudzojazyčných transparentoch, aké boli použité všade (farebné revolúcie) kde po nich vládne chaos, nestabilita a násilie. Bolo ich vidno aj v Prahe, na protestoch proti prezidentovi Milošovi Zemanovi. Na jedno kopito. Lebo je to „osvedčené“.

Po páde vlády bude jediným lídrom pro-migračný prezident a oligarcha Andrej Kiska, ktorý v prípade slabej úradníckej dočasnej vlády bude kontrolovať nielen jej personálne obsadenie, ale aj rozhodovanie. Dovedie slovenský národ a štát do podobnej pozície, v akej sa teraz nachádza Ukrajina.

Všade sledujeme aktivizáciu mimovládnych organizácií, fejzbúkové crowd eventy, médiá diktujú podmienky a ultimáta demokraticky zvolenej vláde.

Na Slovensko vraj 28.2. 2018 dorazil istý Marcello Fabiani, pravá ruka Georga Sorosa, architekt oranžovej revolúcie 2004 na Ukrajine. V januári Fabiani organizoval v Moskve a v Petrohrade demonštrácie Alexeja Navaľného.

Spoločnosť, ktorá sa nechá manipulovať k samovražedným protestom, je nimi odsúdená k takému rozvratu krajiny a národa, aký ako „vzorový“ prebehol pred viac ako 4 rokmi po krvavom Majdane na Ukrajine.

George Soros „filantrop a „demokratizátor“ chce na Slovensku postaviť vládu liberálno-demokratického „progresívneho“ sektora, lebo k nám potrebuje vpustiť migrantov, ratifikovať Istanbulský dohovor, uviesť do života Agendu OSN 2030 a s ňou Global Compact 1 a 2 (migrácia) a Slovensko viesť k „integračným“ európskym procesoom.

Do novej vlády vyrazia mladí treťo-sektoroví, mimovládkárski príživníci na štáte a Sororsových dotáciách a fondoch. Prípadné predčasné voľby dopadnú katastrofálne.

Súčasná vláda Smeru, Most-Híd, SNS, musí, vnútorne „očistená“ dovládnuť do riadnych parlamentných volieb 2020…

Milí občania a voliči, príliš ste sa spoliehali na cyklické voľby a v medziobdobí ste nerobili nič. Vôbec nič. Iba mlčali alebo neškodne tárali na fejzbúku. A obzerali sa okolo seba, kto a čo za vás urobí.

A chodili od volieb k voľbám, každé štyri roky kol-dokola a volili menšie zlá, tie sa ale stávali väčšími, až prišlo toto zlo.

A dnes vám neostal nik, kto sa postaví za vás, kto je reálnou intelektuálnou a duchovnou elitou, komu môžete dôverovať, že vás nesklame. Tie osoby sú, ale kdesi vo vnútri tichej, mlčiacej väčšiny. A majú hnus z tej politiky.

Milí občania a voliči, ktorí chcete zvrhnúť túto vládu, ktorí sa zabávate na dotknutých, označených v ankete Homofób roka. Stále vám nedochádza, že anketa je skúšobnou predzvesťou nových Norimberských zákonov…

Ako hokej sledujete škandalózne, políciou, prokuratúrou a súdnou mocou zbabrané experimentálne politické procesy s „antisemitami“.

Nálepky „biela spodina, luza“ ste neodmietli a nekonali. Ako by sa vás vôbec netýkali. Už ste pre ne mali byť na námestiach…

Na to ale nepotrebujete „neziskovky“, tie nech sa reálne venujú korupcii, ale nie, aby boli jej skrytou súčasťou…

Neurobili ste si poriadky ani s „verejno-právnou“ RTVS…

Po Slovensku sa už zrejme pohybujú aj iní zahraniční a domáci majdanizátori tak, ako na Ukrajine.

To, čo chystajú, ale nie je revízia Veľkého Novembra 1989, to bude niečo ďaleko horšie…

Prebuďte sa!

Nechcite zvrhnúť vládu, lebo ju nebudete mať kým nahradiť! Trvajte len na vnútorných čistkách politických strán vládnej koalície a na ich ministerstvách…

Treba zmenu zákona o politických stranách…

Zmenu zákona o voľbách.

Treba zmenu zákona o mimovládkach…

Treba aspoň ako-tak dať do poriadku systém, pred jeho úplnou zmenou z horizontálnej na vertikálnu reálnu demokraciu…

Len nechoďte von a nechcite majdany…

Nechcite hodiny hnevu, lebo nakoniec sa všetko obráti voči vám!

Minastirit v spolupráci s J.R.

Je vakcinácia krádežou osobnosti? Áno!

09.08.2021

Tlak na vakcináciu je obrovský a mnohí mu podľahnú. Tí však, čo mu odolávajú, sa stávajú silnými osobnosťami, ktoré sa nepoddávajú ničomu, čo sa prieči ich vnútornému presvedčeniu. Osobnosťami, ktoré nepodliehajú nátlaku a neskláňajú svoje hlavy ani vtedy, keď mnohí okolo kľačia v prachu a s poslušnosťou otroka plnia všetky priania mocných. Žijeme vo svete [...]

Úloha médií v čase pandémie a iné závažné skutočnosti

17.05.2021

Aká je pravá úloha súčasných médií? Snažia sa obyvateľstvu sprostredkovať skutočnú pravdu, alebo niečo úplne iné? A ak im nejde o objektívnu pravdu, o čo im ide? Oficiálne média v dnešnom svete plnia v prvom rade objednávku mocných. Objednávku zo strany najbohatších a najmocnejších, ktorí ich vlastnia, alebo majú na ich fungovanie nejaký iný zásadný vplyv. A [...]

Vakcína je zodpovednosť! Naozaj? Aj v dobe nezodpovedných politikov?

19.04.2021

Slovenskom nedávno zarezonovala kauza podvodnej snahy o získanie vakcín Pfizer a BioNTech. Nemeckí investigatívni novinári zistili, že slovenské ministerstvo zdravotníctva sa snaží získať vakcíny navyše mimo oficiálneho systému prideľovania vakcín prostredníctvom Európskej únie. Slováci tajne rokovali so sprostredkovateľom, ktorý mal zabezpečiť vakcíny navyše, ale za [...]

Tádž Mahal, mReportér

Jeden z novodobých divov sveta, ktorý stavali viac ako dvadsať rokov. Majestátna stavba je považovaná za symbol Indie

19.03.2024 05:00

Nášmu mReportérovi sa podarilo zachytiť pekné zábery priamo z Indie.

pellegrini, korčok

Čo sa dialo po prvom dueli prezidentských kandidátov: Korčok hovoril o čudnej kampani, Pellegrini sa porovnával s Bidenom

19.03.2024 00:51

Pravda sledovala zákulisie prvej debaty dvoch najpopulárnejších uchádzačov o prezidentský post

Izrael / Tunel / Hamas /

Zástupca šéfa ozbrojeného krídla Hamasu je podľa USA po smrti

18.03.2024 23:29

Biely dom potvrdil smrť tretieho muža Hamasu Marwána Ísu.

pellegrini

Pellegrini o prezidentskej kampani: Očakáva od Matoviča podpásový útok?

18.03.2024 22:54

A ako vníma, že nedostal podporu od koaličného partnera SNS?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 50
Celková čítanosť: 161617x
Priemerná čítanosť článkov: 3232x

Autor blogu

Kategórie